google-site-verification=wwdi6mACs7482Gs-KYgqlT71mRKSrJjm-vDS4eXS9oY
Naturligt havssalt grovt 1kg
Naturligt havssalt grovt 1kg
Naturligt havssalt grovt 1kg
Naturligt havssalt grovt 1kg

Naturligt havssalt grovt 1kg

Artikelnummer

ST13-850

Beskrivning

Guérande Gros Sel Seche, är inte lika salt som medelhavssaltet. Det är mjukare för gommen och rikare i smaken vilket gör att kockar föredrar att använda det i vattnet vid uppkok av potatis, pasta eller grönsaker. Saltet är perfekt när du grillar kött eller fisk och inte minst är den utmärkt till grytor, fonder m.m.

Används till: All typ av matlagning.

Om salt från Le Guérande:

Le Guérandais Guérande Salt är producerat av havet, solen, vinden och handplockas av saltarbetare som använder sig av kunskap och teknik som är över tusen år gammal.

Till skillnad från industriellt raffinerade salter så genomgår Le Guérandais Guérande Salt inte någon form av tvättning eller kemisk behandling. Saltet är helt naturligt och utan några som helst tillsatser som klumpförebyggande medel, flödes förbättring, fluor, jod eller nitrit.
Le Guérandais Guérande Salt är ett 100% naturligt havssalt och certifierat enligt Nature & Progrés standards. Det är sorterat och skiktat för att försäkra att du erbjuds bästa hållbara kvalitet.

Le Guérandais Guérande havssalt  används sedan många år av de bästa restaurangerna. Några välrenommerade kockar som använder saltet är:

• Paul Bocuse från restaurangen L'Auberge Du Pont de Collonges utanför Lyon
• Eric Frechon från restaurangen Le Bristol i Paris
• Michel Roth från restaurangen du RITZ "L'Espadon" i Paris

Denna ädla produkt ger det smakresultat som de förväntar. Mästerkockars föreningar som Euro-Toques Les Maîtres Cuisiniers de France, Les Cuisineries Gourmandes och L'Académie Culinaire de France är också partner till Le Guérandais Guérande havssalt.

Dosering: Efter eget tycke och smak. Prova dig fram. 

Förvaring: Förvaras torrt och i rumstemperatur.

Nettovikt: 1 kg