google-site-verification=wwdi6mACs7482Gs-KYgqlT71mRKSrJjm-vDS4eXS9oY

www.spicemaster.se ingår i Gourmeco AB och är avsett som en försäljningsplattform på internet för Spicemaster®'s kryddor. En plats för matglada människor som vill ha det bästa inom ekologiska kryddor och smaksättare. Allt för att njuta optimalt av det rika utbud som finns att tillgå i naturen när det är som bäst, oförädlat eller förädlat enligt nya och gamla traditioner. Som dessutom har naturens och människans bästa i fokus.

www.spicemaster.se avser att erbjuda det bästa inom kryddor, allt naturligtvis ekologiskt odlat. Vi erbjuder hela Spicemaster®'s utbud av ekologiska kryddor, kryddmixer och vanilj där allt är valt utifrån högsta kvalitet. Vi har dessutom tagit fram leverantörer som producerar bland annat salt utav allra högsta kvalitet. Producenter som alla är etablerade varumärken och bland de bästa inom sitt gebit. Produktsortimentet kompletteras kontinuerligt med nya produkter och nya produktområden. Initialt har vi sett till att du har bästa möjliga kvalitet på ditt basutbud som räcker långt.

Är det någon produkt du saknar eller andra synpunkter eller idéer skicka gärna ett e-postmeddelande till oss på info@gourmeco.se

Vill du beställa som företag så kan du naturligtvis göra det med vetskapen att vi kan profilera kryddset m.m. Vi kan också fakturera ditt företag men behöver då ditt organisationsnummer. Kontakta oss på e-postadressen ovan så berättar vi mer! 

Gourmeco har samarbete med SMAK gällande ekologisk certifiering. SMAK certifierar företag som hanterar ekologiska livsmedel, d.v.s förädlare, grossister, lagerhållare och importörer. 

Vi följer UNICEF och ILO’s regler mot barnarbete.

 

---

 

c/o Gourmeco AB
Box 494
Stortorget 19, 211 34 Malmö
Sverige

Telefon: 040 98 79 04
E-post: info@gourmeco.se

Vad står vi på spicemaster för?

Nedan kan ni läsa om vad Spicemasters koncept och produkter står för och hur vårt sortiment är framtaget.