google-site-verification=wwdi6mACs7482Gs-KYgqlT71mRKSrJjm-vDS4eXS9oY

Jag har frågor om en produkt. Vad ska jag göra?
Skicka gärna e-post till oss med dina frågor eller ring! Du hittar våra kontaktuppgifter längst ner på sidan. 

Hur stark är Spicemaster kryddor jämfört med andra?
Det bästa är att prova sig fram! Därför är det egentligen alltid svårt att ange hur mycket krydda som ska användas i en speciell maträtt, utan angiven mängd bör ses som en fingervisning. Det varierar speciellt på senap, ingefära, chili och liknande såväl som det skiljer sig för fänkålsfrön, kryddnejlika, spiskummin m.fl. Spicemaster kryddor är valda med utgångspunkt från högsta kvalitet, med detta så kommer också maximal arom och egenskaper.

Varför klumpar sig ibland kryddorna eller kryddblandningarna?
Spicemaster kryddor innehåller inga tillsatser så som klumpförebyggande medel (Bl.a. E-551 (kiseldioxid/sand). Våra kryddor och kryddmixer är av högsta kvalitet och är fullmatade med naturens egna aromer och är därför dessutom rika på naturliga oljor - detta gör därför att de naturligt också binder sig samman. Detta gäller speciellt, tomat-, paprika-, lök- och vitlökspulver. Det är bara att smula lätt med en sked eller mellan fingrarna för att få bort klumparna och de aromatiska egenskaperna förändras inte. 

Vad innebär ekologiska kryddor?
Läs mer under fliken "vad är ekologiskt".

Varför innehåller vissa av Spicemasters kryddmixer inte salt?
Vi tycker att man ska själv avgöra hur mycket salt man använder i sin kost. Tillika att kryddorna ska vara av sådan kvalitet att de själva kan stå för smaken. Idag innehåller vissa kryddmixer upp till 70% salt. Dagsintaget för Sveriges befolkning av salt är för stort. Du kan läsa mer på Livsmedelsverket och om SLV's saltprogram. Vi har dock valt att tillsätta en nypa handskördat havssalt i våra dip-mixer för du enkelt ska kunna använda dem över allt. 

Kan jag länka till spicemaster.se från min blogg eller hemsida?
Det går utmärkt! Om du använder våra bilder vill vi att du skriver det i texten. Om du önskar ett länksamarbete är det bara att kontakta oss.

Kan jag använda era produktbilder på min blogg eller i ett reportage?
Självklart får du det, men ange alltid www.spicemaster.se som källa när du använder våra bilder.